Direct aanmelden
  

Aanmelden

Via onderstaand Aanmeldingsformulier kan de aanmelding voor één van de Muziekkampen worden gedaan. Mochten er bij het invullen vragen opkomen, bel dan gerust even 06-27040973 en 06-45134090, en we geven dan graag toelichting.

De kosten

De kosten per deelnemer bedragen € 495,- (alles inclusief, waaronder de inschrijvings- en administratiekosten en een collectieve groepsreisverzekering voor deelnemers en stafleden. Zie daarvoor ook Veilig, voorbereid én verzekerd op pad).
Een gezinskorting van 10% wordt op het deelnamebedrag voor de tweede en volgende deelnemer uit hetzelfde gezin toegepast.

Tijdig reserveren geeft zekerheid en voordeel!

Bij aanmelding vóór 15 februari geeft dat grotere zekerheid voor deelname aan het Muziekkamp van je voorkeur. Daarnaast levert dat ook nog een vroegboekkorting op van € 20,- die in mindering wordt gebracht op de eerste betalingstermijn.

Betaling

De kosten voor het muziekkamp kunnen ineens maar mogen ook in twee (of in overleg meer) delen worden betaald. Binnen 14 dagen na aanmelding: 260,- (€ 235,- + € 25,- inschrijvingskosten). Bij aanmelding vóór 1 maart mag daarvan € 20,- vroegboekkorting worden ingehouden.  
Uiterlijk 6 weken voor aanvang: € 235,- (2e betalingstermijn). Nota bene: Het exacte bedrag, indien van toepassing met aftrek van vroegboek- en familiekorting, wordt aan u toegestuurd via het Inschrijfformulier dat na de aanmelding aan u wordt toegemaild.

Wij verzoeken u om de betreffende (deel-)bedragen zoals aangegeven op de nog te ontvangen bevestiging (zie het toegemailde Inschrijfformulier) over te maken op:
Bankrekening NL88RABO0109238028 t.n.v. MG Muziekkampen

We raden u graag aan om de deelbedragen alvast te ‘agenderen’ in uw internetbankier-systeem.

Mocht u nog vragen of suggesties hebben, dan kunt u deze hieronder in het 'vrije tekstveld' op het Aanmeldingsformulier meenemen, of uw vraag sturen via het contactformulier onder Contact & Ideeën.Aanmeldingsformulier

 
Roepnaam deelnemer
   Jongen   Meisje
Achternaam
Geboortedatum
E-mailadres
Muziekinstrument
 
Wordt hierbij aangemeld voor MK01 - Zo avond 23 t/m vrijdag 28 april 2017
opmerkingen aangeven a.u.b. MK02 - Zo avond 23 t/m vrijdag 28 juli 2017
  MK03 - Zo avond 6 t/m vrijdag 11 augustus 2017
  MK04 - Zo avond 13 t/m vrijdag 18 augustus 2017
   
Achternaam ouder/verzorger 1
   Dhr.   Mevr.
Voornaam of -letters
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon (thuis)
E-mailadres
Mobiele telefoonnummer
 
Achternaam ouder/verzorger 2
   Dhr.   Mevr.
Voornaam of -letters
Mobiele telefoonnummer
 
Vraag / Opmerking
 
Hierbij wordt de deelnemer aangemeld voor het aangegeven Muziekkamp, en verklaart de ouder/verzorger zich akkoord met de spelregels en voorwaarden voor aanmelding en deelname.
 
   
 
Hartelijk dank voor uw aanmelding! Na het insturen van het aanmeldingsformulier wordt een uitgebreider inschrijfformulier toegestuurd.