Direct aanmelden
  

Aanmelden

Via onderstaand Aanmeldingsformulier kan de aanmelding voor één van de Muziekkampen worden gedaan. Mochten er bij het invullen vragen opkomen, bel dan gerust even 06-27040973 en 06-45134090, en we geven dan graag toelichting.

Indien corona-problematiek zich zou voordoen
De ervaringen die in 2020 t/m 2022 zijn opgedaan met een speciaal 'Muziekkamp-Coronaprotocol' (met maatregelen omtrent o.a. gezondheidsverklaring, afstand houden, aangescherpte hygiene, rustmomenten e.d.) hebben ons geleerd dat onze Muziekkampen ook onder die bijzondere omstandigheden op verantwoorde wijze doorgang kunnen vinden. Uiteraard tenzij van overheidswege een verbod zou gelden. Mocht de corona-problematiek in de zomer van 2023 onverwacht de kop opsteken dan krijgen de deelnemers/ouders tijdig een geupdatet 'Muziekkamp-Protocol' voorafgaand aan het betreffende Muziekkamp toegestuurd. Indien een Muziekkamp geen doorgang zou mogen vinden dan wordt het deelnamebedrag in beginsel gerestitueerd. 

 
Deelnamemogelijkheden Muziekkampen 2023

MK01 - Zo avond 23 t/m vrijdag 28 juli 2023

MK02 - Zo avond 13 t/m 18 augustus 2023

De kosten

De kosten per deelnemer bedragen € 575,- alles inclusief (waaronder de inschrijvings- en administratiekosten en een collectieve groepsreisverzekering voor deelnemers en stafleden. Zie daarvoor ook Veilig, voorbereid én verzekerd op pad). 

Een gezinskorting van € 50 wordt op het deelnamebedrag voor de tweede en volgende deelnemer uit hetzelfde gezin toegepast.

Vroegboekkorting
Bij aanmelding vóór 15 april levert dat ook nog een vroegboekkorting op van € 30,-.

Betaling

De kosten voor het muziekkamp kunnen ineens maar mogen ook in twee (of in overleg meer) delen worden betaald. Binnen 14 dagen na aanmelding: 50%. Uiterlijk 6 weken voor aanvang: 50%. Bij aanmelding vóór 15 maart 2023 wordt € 30,- aan vroegboekkorting in mindering gebracht. 

Ter info: Je hoeft niet zelf te gaan rekenen, we sturen je het exacte bedrag (indien van toepassing met aftrek van vroegboek- en familiekorting) op het Inschrijfformulier toe.
Het inschrijfformulier wordt je meestal binnen een week na de aanmelding toegemaild.

Tip: Agendeer graag na ontvangst van onze bevestiging en het inschrijfformulier de deelbedragen in je internetbankiersysteem. De deelnamekosten kunnen worden overgemaakt op Bankrekening NL88RABO0109238028 t.n.v. MG Muziekkampen.

Vragen kunnen hieronder in het 'vrije tekstveld' geschreven worden, of via het contactformulier verstuurd worden. Bellen voor informatie of overleg kan natuurlijk ook.Aanmeldingsformulier

 
Roepnaam deelnemer
   Jongen   Meisje
Achternaam
Geboortedatum
E-mailadres
Muziekinstrument
 
Wordt hierbij aangemeld voor MK01 - Zo avond 23 t/m vrijdag 28 juli 2023
opmerkingen aangeven a.u.b. MK02 - Zo avond 13 t/m vrijdag 18 augustus 2023
   
Achternaam ouder/verzorger 1
   Dhr.   Mevr.
Voornaam of -letters
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon (thuis)
E-mailadres
Mobiele telefoonnummer
 
Achternaam ouder/verzorger 2
   Dhr.   Mevr.
Voornaam of -letters
Mobiele telefoonnummer
 
Vraag / Opmerking
 
Hierbij wordt de deelnemer aangemeld voor het aangegeven Muziekkamp, en verklaart de ouder/verzorger zich akkoord met de spelregels en voorwaarden voor aanmelding en deelname.
 
   
 
Hartelijk dank voor uw aanmelding! Na het insturen van het aanmeldingsformulier wordt een uitgebreider inschrijfformulier toegestuurd.