Muziekkampen van de MuziekGarage

Je bespeelt een instrument of zingt en wilt de allerleukste week van je vakantie meemaken? Dan is het Muziekkamp echt een coole keus voor jou! In jouw Zomervakantie kun je meedoen aan één van de drie Muziekkampen van de MuziekGarage.
 
Ga mee op Muziekkamp om met leuke mensen samen muziek te maken. Met een variatie aan instrumenten, muziekstijlen en verschillende activiteiten. Tijdens de week ontstaan meerdere bandjes en ensembles, maar ook als je een eigen stuk wilt schrijven en uitvoeren, kun je daarbij rekenen op support van de stafleden.

De MuziekGarage Muziekkampen zijn er voor twee leeftijdsgroepen - van 10 t/m 13 en van 13 t/m 18 jaar. De groepen hebben hun eigen gedeelte van de accommodatie en elk deels hun eigen programma.
De betrokken en bevlogen stafleden zorgen ervoor dat alle deelnemers aan hun trekken komen en ten volle meedoen. Daarnaast zorgt het programma voor de nodige afwisseling van activiteiten.
Op het landgoed is het écht lekker chillen op het speelveld, tussen de bomen of rond een van de vuurkorven op het terrein.

De Muziekkampen vinden plaats in en rond 't Woldhuis, een fraaie, ruime en veilige locatie midden in het land, op maar enkele minuten rijden van de kruising van A1 en A50 bij Apeldoorn.

Kies jouw muziekweek en boek 'm direct via de pagina aanmelden