Direct aanmelden
  

Aanmelden

Via onderstaand Aanmeldingsformulier kan de aanmelding voor één van de Muziekkampen worden gedaan. Mochten er bij het invullen vragen opkomen, bel dan gerust even 06-27040973 en 06-45134090, en we geven dan graag toelichting.

De kosten

De kosten per deelnemer bedragen € 525,- (alles inclusief, waaronder de inschrijvings- en administratiekosten en een collectieve groepsreisverzekering voor deelnemers en stafleden. Zie daarvoor ook Veilig, voorbereid én verzekerd op pad).

Een gezinskorting van 10% wordt op het deelnamebedrag voor de tweede en volgende deelnemer uit hetzelfde gezin toegepast.

Bij aanmelding vóór 1 april geeft dat grotere zekerheid voor deelname aan het Muziekkamp van je voorkeur. Daarnaast levert dat ook nog een vroegboekkorting op van € 30,- die in mindering wordt gebracht op de eerste betalingstermijn.

Betaling

De kosten voor het muziekkamp kunnen ineens maar mogen ook in twee (of in overleg meer) delen worden betaald. Binnen 14 dagen na aanmelding: 265,-. Bij aanmelding vóór 1 april mag daarvan € 30,- aan vroegboekkorting worden ingehouden. Uiterlijk 6 weken voor aanvang: € 260,- (2e betalingstermijn).

Ter info: Je hoeft niet zelf te gaan rekenen, we sturen je het exacte bedrag (indien van toepassing met aftrek van vroegboek- en familiekorting) op het Inschrijfformulier toe.
Het inschrijfformulier wordt binnen enkele dagen na de aanmelding toegemaild.

Tip: Agendeer graag (na ontvangst van onze bevestiging en het inschrijfformulier) de deelbedragen in je internetbankiersysteem. De deelnamekosten kunnen worden overgemaakt op Bankrekening NL88RABO0109238028 t.n.v. MG Muziekkampen.

Vragen kunnen hieronder in het 'vrije tekstveld' geschreven worden, of via het contactformulier verstuurd worden.Aanmeldingsformulier

 
Roepnaam deelnemer
   Jongen   Meisje
Achternaam
Geboortedatum
E-mailadres
Muziekinstrument
 
Wordt hierbij aangemeld voor MK01 - Zo avond 21 t/m vrijdag 26 juli 2019
opmerkingen aangeven a.u.b. MK02 - Zo avond 11 t/m vrijdag 16 augustus 2019
  MK03 - Zo avond 18 t/m vrijdag 23 augustus 2019
   
Achternaam ouder/verzorger 1
   Dhr.   Mevr.
Voornaam of -letters
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon (thuis)
E-mailadres
Mobiele telefoonnummer
 
Achternaam ouder/verzorger 2
   Dhr.   Mevr.
Voornaam of -letters
Mobiele telefoonnummer
 
Vraag / Opmerking
 
Hierbij wordt de deelnemer aangemeld voor het aangegeven Muziekkamp, en verklaart de ouder/verzorger zich akkoord met de spelregels en voorwaarden voor aanmelding en deelname.
 
   
 
Hartelijk dank voor uw aanmelding! Na het insturen van het aanmeldingsformulier wordt een uitgebreider inschrijfformulier toegestuurd.