Direct aanmelden
  

Aankomst & Vertrek

De deelnemers worden op de zondagavond tussen 19.30 en 20.00 uur verwacht op de locatie.
Aan het einde van de week wordt door de deelnemers op vrijdagmiddag een slotuitvoering gegeven. Deze vindt plaats tussen 14.00 en 15.00 uur.

Zoals bij de meeste andere jeugdkampen het geval is, brengt en haalt een van de ouders/verzorgers het kind naar en van de locatie. Meerijden met anderen of onder begeleiding van een staflid per trein van of naar Apeldoorn-Osseveld reizen is bespreekbaar.

Voor overleg hierover kan altijd even met ons gebeld worden,
via 06-27040973 en 06-45134090 staan we u graag te woord.

Contact met muziekkamp en thuis

Er kunnen zich situaties voordoen waarin u snel contact met uw kind of met ons als leiding wilt hebben. U krijgt van ons twee contactpersonen en hun mobiele telefoonnummers ter beschikking. Deze zijn in principe 24 uur per dag, alle 6 dagen van de Muziekkamp-week bereikbaar voor u. Hetzelfde vragen wij van u, een en ander aan te geven op het aanmeldingsformulier.

Indien uw kind over een mobieltje beschikt dan mag hij of zij dit in principe alleen gebruiken tijdens het 'chill-uurtje' na het avondeten vanaf ongeveer zeven uur. De mobiele telefoontjes van de deelnemers zullen in principe niet gebruikt worden en veilig door ons worden bewaard. Als uw kind u wilt spreken (of andersom), dan kan dat ten allen tijde worden aangegeven aan één van de contactpersonen en wordt dan meteen geregeld.

Tijdens de Muziekkampen met een oudere jongerengroep (13-18 jaar) mogen de deelnemers hun mobiele telefoon, voor eigen risico, bij zich houden, echter....het is hun niet toegestaan om deze anders dan op hun eigen kamer en zeer terughoudend te gebruiken.